O dekanttan bende sıktım (izin isteyerek) 2 fıs ve şuan şişem 10-15 güne gelicek. Bende çok sevdim.Soleil de Grâce atlantis
Splitten geldiği gibi bugün foşur foşur sıktım
Dolapta kapaksız Envy'e 25bin ve sahteliği 35km'den göz kanatmayı bırak akıtarak belli olan şeylere 40-50bin papel isteyen vatandaşlarımızı görünce saçmalık kavramı bende anlamını çoktan yitirdi.Yasemin merkezli çiçeksi, bitkili ve yeşil bir koku.
Baharın ta kendisi. Kullandıkça daha çok seviyorum. Yalnız tek sorunu vintage fetişistleri tarafından aşırı şişirilmesi.
Fiyat olarak bir Kartal derby ve patou seviyelerine geldi nerdeyse. Diğerleri ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma.
Ekli dosyayı görüntüle 792
Orjinaline yarı fiyatını vermem. O paralara Kartal şişe derby bile almam. 1600 kağıda aldığım equipage geranium ile mutluyum ben. Piyasanın cılkı zaten çıktı da bu vintıç masturbasyoncuları iyice zıvanadan çıktı. Geçen başka bir forumda balenciaga pour homme after shaveye 7bin lira istedi biriDolapta kapaksız Envy'e 25bin ve sahteliği 35km'den göz kanatmayı bırak akıtarak belli olan şeylere 40-50bin papel isteyen vatandaşlarımızı görünce saçmalık kavramı bende anlamını çoktan yitirdi.
Bu aftırlar hep travmatik biforların eseri.Orjinaline yarı fiyatını vermem. O paralara Kartal şişe derby bile almam. 1600 kağıda aldığım equipage geranium ile mutluyum ben. Piyasanın cılkı zaten çıktı da bu vintıç masturbasyoncuları iyice zıvanadan çıktı. Geçen başka bir forumda balenciaga pour homme after shaveye 7bin lira istedi biri![]()