Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Ermenegildo Zegna İntenso

Tam görseldeki gibi temiz bir hava yaşatıyor.

1000288530.jpg

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
LORENZO VILLORESI... Teint de Neige

Floral odunsu misk seklinde tanimlanan bana gore hafif tatli pudra kokusu.. Severek kullaniyorum tam bir kurtarici.. Her ne kadar sevsemde bana parfum parfum gibi değilde kullanana temizlik rahatlik , koklayana hos bir hissiyat veren mis gibi bir koku... Şık ve tarz degil de, temiz ve duru bir parfum...

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Vertus Chaos

Bence mükemmel deniz sahil teması işlenen bir parfüm. Bir lodos sonrasında sahile vuran yosunların kokusunu andırıyor bana. Kalıcılığı ve yayılımı çok fazla olduğu için ilk defa kullanacaksanız dikkatli olmanızı öneririm.

1000289104.jpg

Mustafa yaraş

Koku Meraklısı
tiziana-terenzi-gumin-edp-100-ml-erkek-parfum-kc4920160-1-1d029cbb7fbb444fa94e329dc8c0a08a.jpg

Tekrardan gumin sıkmak istedim. Aradığım parfümü sanırım buldum, beni mutlu eden bir havası var çok da güçlü asla sentetik bir havası yok çok doğal hissetiren bir narenciye parfümü.

Yeni batchleri hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim şişe almayı düşünüyorum.

Msahin01

Koku Meraklısı
Roja Reckless PH 👌🏼
Clive X ten 2-3 gomlek ustun gibi hissettirdi bana. Hem aromatik hem odunsu hem harika bir baharatli calisma hem kararinda yesil.. daha ne olsun..
Clive X de guzel yanlis anlasilmasin ama arada lig farki var 😉
Parfüm incelemesi var mı acaba Clive x yerine alınır mı diye okumak isterim.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Xerjoff Renaissance👌🏼
Gercekten tam yazlik turuncgil parfumu.. yeni batchlerde gayet tatmin edici hem dogallik hissiyati acisindan hem de performans acisindan.

Son düzenleme:

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Jacques Fath Vers Le Sud

Limon ve incir yaprağıyla açılan temiz hoş canlandırıcı bir koku. Yavaş yavaş kurumasıyla beraber sanki hafif hafif tuzlu böyle yazın denizden çıkınca teninizde olan kokuya benziyor ve buna da kurumuş lavanta kokusu ekleniyor.
Kalıcılığı ve yayılımı da gayet tatmin edici.

1000289608.jpg

Jari

Nüans Avcısı
Musk cologne

Kaliteli bir misk etrafına inşa edilmiş kokladığım en iyi narenciyeler ile bir takım kremsi tatlı çiçekler. Alt tonlarda hafif dumansı bir odunsuluk ta mevcut.

Bu tarz markalar hakkında konuşacak çok şey olsa da özetle şunu söyleyebilirim ki genelin aksine materyallerin hakkını vermiş, keyifli bir kompozisyon olmuş.
Yine de mlsine 200lira vermem. O yüzden elimdeki 5ml i zevkle kullanır, uyguna denk düşerse şişe alımını değerlendiririm.

asaid

Parfüm İzleyicisi
apres l'ondee

yağmurdan sonra masalsı bir menekşe bahçesi. ilk l'origan'ın çizdiği sıcak pastel renklere boyalı masal burada yeşil/turkuaz tonları ile soğutuluyor. l'heure bleu bu masalı bir parça ısıtıp gökyüzündeki pembe pamuk bulutlara taşıyor. l'eau hiver ise oradan karlı zemine indirip eskizini çiziyor.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Micallef Osaito

Açılışında mükemmel bir meyve hissiyatı sonrasında da kurudukça tende kalan çok temiz bir çiçek kokusu ve tazelik hissiyatı var. Unisex bir koku fakat ortasından sonuna doğru sabunsu temiz hissiyatı biraz daha feminene kayıyor. Performans olarak gün içinde tazeleme gereği duyulacak bir parfüm.

1000289992.jpg