Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Jari

Nüans Avcısı
Basile uomo

70ler ve 80 lerin karışımı gibi bir koku. Bol aromatik bitki ve otlar, baharat ve çiçekler ve tabiki meşeyosunu ve deri. Başı 70ler sonu 80ler kokuyor. Reyhan, çam ve galbanumun keskin yeşili ile birlikte lavantayı koklayınca bir fujer rolü yapsa da koku tabana indikçe bunun bir aromatik şipre olduğu anlaşılıyor. Ama burada derisi yosunu baharatı falan değil de genel olarak otlar ve yeşiller baskın.

Bunun birkaç versiyonu olduğunu ve birbirlerinden farklı koktuklarını söylüyorlar. Benim kullandığım 87deki ilk formul olan sırpea spa sürümü.

Jari

Nüans Avcısı
Screenshot_20241025_090154_Gallery.jpg

Jari

Nüans Avcısı
Yasemin merkezli çiçeksi, bitkili ve yeşil bir koku.
Baharın ta kendisi. Kullandıkça daha çok seviyorum. Yalnız tek sorunu vintage fetişistleri tarafından aşırı şişirilmesi.
Fiyat olarak bir Kartal derby ve patou seviyelerine geldi nerdeyse. Diğerleri ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma.

Screenshot_20241031_084310_Gallery.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Chanel Allure Blanche Edition edtc
Gercekten cok iyi.. daha evvel dedigim gibi edp ye gore limon keskinligi ve biber hissedilebilirligi bir tık daha fazla.. edpdeki vanilya baskinligi ayri guzel.. ikisi de ayri guzel.. bu arada edt concentree 2008-2013/2014 arasinda uretilmis.. 2014 den itibaren edp uretilmeye baslanmis.. ikisi ayni diyenlerde var lakin ben farklilik algiliyorum ikisi de ayri lezzetli..
Bu arada bendekiler eski olmasina ragmen performans arayanlari tatmin etmez daha ziyade koku guzelligi arayanlari tatmin eder.

USR

Koku Meraklısı
Bugün La Couler de la nuit voyages İmaginaires kullandım Beau de Jour un kardeşi olarak nitelenmesine rağmen köknar lavanta ve sardunya açılışta karanlık bir hava vermiş Balsamik yapıda bunda etkili

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asaid

Parfüm İzleyicisi
invasion barbare

pudralı vanilya/misk ile iyice yumuşatılmış krem rengi bir lavanta. jicky ekolü fujerlerden sayılır ama fazlasıyla törpülü. sevmemek için bence sadeliğinden başka bir neden bırakılmamış. gayet temiz hisli ve rafine olmasına rağmen bahara daha çok gider. 1-2 fıstan fazlası sıcakta bayabilecek tozluluğa sahip.

Makedon

Nüans Avcısı
Yasemin merkezli çiçeksi, bitkili ve yeşil bir koku.
Baharın ta kendisi. Kullandıkça daha çok seviyorum. Yalnız tek sorunu vintage fetişistleri tarafından aşırı şişirilmesi.
Fiyat olarak bir Kartal derby ve patou seviyelerine geldi nerdeyse. Diğerleri ne kadar saçmaysa bu da o kadar saçma.

Ekli dosyayı görüntüle 792
Dolapta kapaksız Envy'e 25bin ve sahteliği 35km'den göz kanatmayı bırak akıtarak belli olan şeylere 40-50bin papel isteyen vatandaşlarımızı görünce saçmalık kavramı bende anlamını çoktan yitirdi.

Jari

Nüans Avcısı
Dolapta kapaksız Envy'e 25bin ve sahteliği 35km'den göz kanatmayı bırak akıtarak belli olan şeylere 40-50bin papel isteyen vatandaşlarımızı görünce saçmalık kavramı bende anlamını çoktan yitirdi.
Orjinaline yarı fiyatını vermem. O paralara Kartal şişe derby bile almam. 1600 kağıda aldığım equipage geranium ile mutluyum ben. Piyasanın cılkı zaten çıktı da bu vintıç masturbasyoncuları iyice zıvanadan çıktı. Geçen başka bir forumda balenciaga pour homme after shaveye 7bin lira istedi biri 😄

Makedon

Nüans Avcısı
Orjinaline yarı fiyatını vermem. O paralara Kartal şişe derby bile almam. 1600 kağıda aldığım equipage geranium ile mutluyum ben. Piyasanın cılkı zaten çıktı da bu vintıç masturbasyoncuları iyice zıvanadan çıktı. Geçen başka bir forumda balenciaga pour homme after shaveye 7bin lira istedi biri 😄
Bu aftırlar hep travmatik biforların eseri.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Electimuss Rhodanthe👌🏼
Basarili baharatli patchoulili gul yorumu.. radical rose, poal, 5th avenue, more than words bunlarin hepsinden esintiler var parfumde..