Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Goldfield&Banks / Ingenious Ginger

Son split sayesinde denedim
Çok doğal çok taze bir kokuymuş , Zencefil ve Portakal açılışı vanilya ve amber ile kuruyor
Kuruması azcık Pdm Althairi anımsattı ama kıyaslarsam çok daha iyi buldum.

Vibrato varken sanki gerek yok gibi düşündüm ben ama sizin düşünceniz nedir ? Kalıcılık ve yayılım da düşük gibi geldi bana. Naif bir vibrato gibi geldi bana :)

erdemtopsakal

Koku Meraklısı
Vibrato varken sanki gerek yok gibi düşündüm ben ama sizin düşünceniz nedir ? Kalıcılık ve yayılım da düşük gibi geldi bana. Naif bir vibrato gibi geldi bana :)
Vibratoyu deneme şerefine erişemedim henüz:)
Kalıcılık fazla değil 3-4 saat kadar,1-2 metreden farkedenler oldu ama vanilya notasını

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000212235.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Creed Millesime imperial
sucul, tuzlu, meyveli kaliteli bir calisma.. hatta Green irish tweeddeki maskulenligi veren eski kafa vibe da var kararinda.. performans arayanlara tavsiye etmem
Koku guzelligi arayanlara tavsiye ederim

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Nino Cerruti Pour Homme..
parfum tarihinin ozellikle 80 yillardaki en iyi aromatik parfumlerinden.. aromatik, odunsu, ciceksi, turunc, baharat vs hepsi var ama o kadar uyumlu ve kaliteliki aklimda mukemmel bir dans koreografisini veya mukemmel bir keman koncertosunu cagristiriyor.. 10 uzerinden 11 lik parfumlerden.

asaid

Esans Keşfi
red vetiver

parlak güzel bir narenciye/vetiver. Terre d'Hermes düşük maliyetle yakın kopyalanabilecek bir bileşime sahip. Green Walk da bu konuda başarılıydı. zaten fazlasıyla kâr edecekleri bir kopya için vitrin fiyatları çok saçma.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
YSL Body Kouros
İcinceki okaliptus kullanimi cok basarili ve yaz icinde gayet ferahlatici parfum
Fragda gorundugu kadae amberi baskin kislik bir parfum degil

Kangal58

Esans Keşfi
Versace eros energy

Eros ile pek alakası olmayan açılışı sade ama bence keyifli olan zamanla aventus dna sına dönüşen güzel bir parfüm