Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

cemremertdal

Parfüm İzleyicisi
LV Meteore. Dün geldi bugün direkt yapıştık, denilen kadar var, karşı cins için gerçekten bu koku çok çekici, yorumlardan belli oluyor, benim için de güzel. Bana biraz silver mountain water/nefisti havası geldi, benziyorlar gibi değil ama hissiyat olarak yakın

cemremertdal

Parfüm İzleyicisi
Yarın benimle Kıbrıs’a gelecek tatil ekibi. Damacana gelmeyecek, onun için dekant hazırlayacağım :D
IMG_2070.jpeg

Jari

Nüans Avcısı
Nobile

Bergamot, hafif limon, biberiye ve lavanta ile ilk patlamada yosunlu, bilindik klasik berber kokusu. Akabinde köknar, tarhun ile hafif acımtrak ama muhteşem bir yeşil kısma ek geride duran bir takım çiçeksi nota/akorlar. Tabanı bol meşeyosunu, paculi, vetiver sandal ağacı ile koyu, dumanlı yeşil bir orman. Amber tarafını pek hissedemiyorum.
Kokunun en baskın yönü yosunsu kısmı. Ben normalde bu kadar önde meşeyosunu kullanımını sevmiyorum birkaç istisna hariç. Bu da o istisnalardan biri çünkü diğer elementler iyi denge sağlıyor ve sıkıcı yönü törpülüyor.
10/10 diyemem çünkü fiyatından puan kırıyorum. Geçen bir arkadaş lv kokuları 15bin ediyorsa buna da 15-20 bin çok değil demişti. Ben de lv lere 15bin vermeyeceğim için onu kıyas kabul etmiyorum eğer o parayı verecek olsaydım nobileye 30 da verirdim dedim. (evet şok)

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
LV Meteore. Dün geldi bugün direkt yapıştık, denilen kadar var, karşı cins için gerçekten bu koku çok çekici, yorumlardan belli oluyor, benim için de güzel. Bana biraz silver mountain water/nefisti havası geldi, benziyorlar gibi değil ama hissiyat olarak yakın
Silver mountain water, meteore benzerliğini ben almadım bu parfümde ama genel beğenisi çok yüksek. Çok iyi bir koku. Güzel günlerde kullanın.

cemremertdal

Parfüm İzleyicisi
Silver mountain water, meteore benzerliğini ben almadım bu parfümde ama genel beğenisi çok yüksek. Çok iyi bir koku. Güzel günlerde kullanın.
Evet aslında benzeten de duymamıştım, şimdi fragranticada birkaç kişinin SMW’ye benzettiğini gördüm. İki parfüm benziyor gibi değil de aynı hissiyata sahip geldi bana. Bu arada teşekkür ederim :)

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
JO MALONE & ORANGE BITTER

Adini ilk duydugumda keskin eksimsi narenciyeli bir koku sanmistim... Kullandiktan sonra yaz mevsiminde en cok tercih ettiğim koku oldu... Evet narenciyeli bir acilisi var ama sonrasinda insani bayan o tatli limonata gibi bir havası yok ... Hafif tatli, soft ve hafif ciceksi... Tam bir unisex ve oldukca rahat bir koku...

asaid

Esans Keşfi
tigre du bengale

eriyik plastikli yeşil bir deri/vetiver. özgün ve farklı bir iş ama sentetik hissettiren itici bir keskinliği var. ilerledikçe yumuşayıp tütsülü bir sandal aroması kazanıyor. son kısım fena olmasa da parfümü kurtarmaktan bence çok uzak.