Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Murat

Koku Meraklısı
Günaydınlar bugün ilk uretim MDCI CHYPRE PALATİN ile birlikteyiz 🙏
1000217461.jpg

Kangal58

Esans Keşfi
Paco rabanne - phantom edt

Topraksı, lavatamsı ve bolca vanilya ile genel beğeniden çok uzak bir parfüm olmuş

Doğa ile haşir neşir olanların sevebileceği bir parfüm olmuş. Şişeyle kokunun zıt olması ironik olmuş

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Nasıl sence abi düşünceni merak ettim
Kardeşim, biliyorsun bu parfümü ilk başta pek sevememiştim; zaten daha önceki yorumumda da buna değinmiştim. Fakat zamanla fark ettim ki bu kokuda, çocukluğumdan tanıdık ama bir türlü hatırlayamadığım bir şey var. Belki de onu özel kılan, işte bu gizem. Sıktığınız anda sizi alıp geçmişin tozlu anılarına götürüyor. Bu da gösteriyor ki, kokulara önyargıyla yaklaşmamak ve onlara zaman tanımak gerekiyor. Parfüm, hem eski hem de modern bir karaktere sahip; alışılmışın dışında ve artık sevmeye başladım diyebilirim. Notalarına girmeyeceğim çünkü girsem bile anlatabileceğimi sanmıyorum. Kesinlikle denenmeden alınmaması gereken bir parfüm. Dikkat çekici, ama ferah turunçgiller gibi değil; çok daha derin, olgun bir havası var. Özellikle 35 yaş ve üzerindeki kişilere hitap ettiğini düşünüyorum. Ayrıca bu parfümü taşımak da öyle kolay değil. Oldukça niş bir yapıya sahip olduğu için, şık bir tarz gerektiriyor. Eminim ki 35 yaş üstü biri bu kokuyu sıktığında, kendini geçmişte bir anıya ışınlanmış gibi hissedecektir. :)

Murat

Koku Meraklısı
Günaydınlar bugün 2013 batch frederic Malle Bois D Orage (Frenc lover) ile birlikteyiz baya iyi güncellerini gore daha oturaklı daha performanslı. Ve koku güzelliği bakımından doğal kokuyor
frenccc.jpg

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
L. IMAGINERIES... FLEVUE TENDRE

Sessiz, sakin, ice dönük, kibar, mesafeli....🪷
Narenciyeli acilisa sahip olsa da zamanla hafif tatli miskli floral bir hal aliyor... Kurumasina yakin odunsu yani en guclu haline donusuyor... Herkesin degil, kullanan kisinin izin verdigi kadar yaklasildiginda algilayacagi bir koku... Degisik bir iluzyon yaratıyor.. Var mi yok mu cok anlasilir degil...
Gorunusune aldanmayin... Kesinlikle aquatik değil..

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
CACHAREL... NOA

Bugun ctesi ve ben bugunu hic sevmiyorum... Beni motive edecek cok sevdigim parfumleri sıkıyorum o yuzden... Boyle zamanlarda hic dusunmeden elim direk Noa ya gider...O hafif tatlı, pudramsi miskli havasi beni rahatlatiyor... Arada hafif keskin gelen tavrinda sanirim kisnis yaratıyor... Yillardir nadir sekilde vazgecemedigim sıkılmadigim birkac parfumden biridir.. Demekki insan ozunde hissettigi sevdigi seyden sıkılmiyormus...

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Nasıl sence abi düşünceni merak ettim
Evet, eşimin sayesinde buldum. Bugün koluma sıktım ve eşim bana, Babamın eskiden sıktığı tütün kolonyaları gibi kokuyorsun, dedi. Işık yandı bende. Çocukluğumda üçgen, minik kolonya poşetleri vardı; böyle, renkli renkli olurdu. İçerisinde tütün kolonyaları da vardı. Bu koku, tıpkı o kokular gibi kokuyor. İnanılmaz severdim ve poşetine ufak delikler açıp birbirimize sıkardık. :D Olur mu öyle şey demeyin eskiden her şey çok doğaldı ve kimse kurnazlık peşinde koşmazdı o zamanların kolonyası bile çok kaliteliydi.

WhatsApp Görsel 2025-05-03 saat 21.37.59_3f3923f4.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Amouage Epic Woman 👌🏼
Bircok baharatin oldugu gullu harika harmani olan bir parfum.
Ve isminin kadin olduguna bakmayin gercekten maskulen bir koku ve erkek epic den daha guzel daha keyifli