Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000194248.jpg
Creed Aventus Cologne

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
Son 1 ayda ara ara kullanarak İnitio Rehabı bitirdim bugün itibari ile. 15 ml tabiki.
Begenen çok oldu soran oldu ama ben hiç begenmedim.
Niye begenmedin diye biri sorsa bi sebep söyleyemem galiba, ruhsuz geldi diyebilirim sadece.
Belirgin bir karakteri olmadigindandir

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cctaymaz

Koku Meraklısı
The Merchant of Venice - Byzantium Saffron

Açılışı derili limonlu bir safran ile başlıyor. Fakat deri kullanımı çok yoğun değil ve giderek de yumuşuyor. Süet deri gibi düşünebilirsiniz. 1 saat sonra odunsu ve çiçeksi bir havaya bürünüyor. Genel olarak da safranlı odunsu ve hafif derili şekilde devam ediyor. Bu markanın en sevdiğim işlerinden birisi. Yayılım biraz düşük ama kalıcılık iyi seviyede.

egeLee

Koku Meraklısı
1745954171315.png

Anka Kuş - Kitsunegari
Bugüne kadar kokladığım en iyi en sanatsal parfüm Kitsunegari, Guerlain - Habit Rouge seviyorsanız daha iyisini daha kalitelisi olsun diyorsanız bundan iyisini bulamazsınız , bayan ve erkeklerin ilk kokladıklarında waww dedikleri tek koku bu oldu.
İlk açılışındaki o romnatik gül eşliğinde hafif bir lüks deri eşliğindeki karanfil ve tarçının inanılmaz kokusu ile açılıyor, parfüm sanat için yapılmış ise bence bu parfüm olabilir, bunu tasarlayan kişinin en büyük hayaliymiş Guerlain - Habit Rouge gibi koku yapmak, kesinlikle çok daha iyisini yapmış.
Aşağıdaki notaların herbirini adım adım hissdeceğiniz ender parfümlerden.
1745954853450.png

egeLee

Koku Meraklısı
1746011038255.png

Atelier Rebul | Istanbul Extrait
Sıcak aşureden yayılan baharatlar gibi kokuyor, selefine göre çok daha katmanlı bir parfüm, Custom National Homme Edt ve Edp yerine bunu tercih ederim, kalıcılık ve yayılım iyi, gün boyu kendini hisstiriyor.
Bvlgari Man in Black sevenlerin denemesini öneririm, en çok bu kokuya benziyor hatta hepsinde daha katmanlı ve performanslı.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Sammarco Vitrum👌🏼
Harika bir vetiver yorumu

@asaid ben yaniksiligina 10 uzerinden 6-7 verebilirsim o kadar yaniksi degil sanki bana oyle geldi en azindan ama earthy ve dumansi tarafiyla yaniksiligi daha fazla hissettiriyor olabilir.
Sana da bu guzide parfumu deneme firsati verdigin icin tskkr ederim.

siseli alacaklar arasina eklendi

Msahin01

Koku Meraklısı
Merhabalar. Elimde 2012 batch ve galiba 23 olması lazım iki şişe var. İlk açılışları harika ama biraz kuruduktan sonra 23 olanda garip bi koku hissediyorum eski kadife kaplı olanında yok o koku. Diğerinde ki koku hiç hoşuma gitmiyor reformüle olmuş öyle diyorlar ama değişen notalar ne bilemiyorum en son batchler de durum nasıl onu hiç bilmiyorum galiba deri notası ağır basıyor ortalardan sonra. O nedenle ilk batch kadife kaplı kutusu olan şişeme kıyamıyorım. Acaba burnum alıştığı için mi öyle geliyor karasız kaldım. Sizin görüşünü nedir acaba

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Bu koku gerçekten farklı bi yaz kokusu. İlkin alışmak garip geliyor ama sonrasında kesinlikle sürekli koklamak istiyorum o nedenle şişeli alıcsm. Beğenilecek bi koku bence
Yaz değilde ilkbahar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Tabi yazın kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Merhabalar. Elimde 2012 batch ve galiba 23 olması lazım iki şişe var. İlk açılışları harika ama biraz kuruduktan sonra 23 olanda garip bi koku hissediyorum eski kadife kaplı olanında yok o koku. Diğerinde ki koku hiç hoşuma gitmiyor reformüle olmuş öyle diyorlar ama değişen notalar ne bilemiyorum en son batchler de durum nasıl onu hiç bilmiyorum galiba deri notası ağır basıyor ortalardan sonra. O nedenle ilk batch kadife kaplı kutusu olan şişeme kıyamıyorım. Acaba burnum alıştığı için mi öyle geliyor karasız kaldım. Sizin görüşünü nedir acaba
Reformule olmuş hocam ama bu kokunun bir özelliği var koku karsi tarafa gidiyor siz kokmuyo zannediyorsunuz ama hala buram buram kokuyo bende yeni şişe var 22 batch sanirim beni yoran bisi olmadı severek kullanıyorum. Ama eski batchte kullanmıştim dekant olarak ama hatırlamıyorum. Genel olarak bakarsak ilk batch daha güçlü olduğu için Marine ve deri kullanımı fazla olabilir diye düşünüyorum