-
Öne çıkan konu
- #1,181
Ben cok sevdim... Zaten kadinlara yonelik yapilmis bir calismaDior Eden-Roc
Minarelli tuzlu fresh bir calisma.. ben begenemedim acickasi.. pass
Belirgin bir karakteri olmadigindandirSon 1 ayda ara ara kullanarak İnitio Rehabı bitirdim bugün itibari ile. 15 ml tabiki.
Begenen çok oldu soran oldu ama ben hiç begenmedim.
Niye begenmedin diye biri sorsa bi sebep söyleyemem galiba, ruhsuz geldi diyebilirim sadece.
Merhabalar. Elimde 2012 batch ve galiba 23 olması lazım iki şişe var. İlk açılışları harika ama biraz kuruduktan sonra 23 olanda garip bi koku hissediyorum eski kadife kaplı olanında yok o koku. Diğerinde ki koku hiç hoşuma gitmiyor reformüle olmuş öyle diyorlar ama değişen notalar ne bilemiyorum en son batchler de durum nasıl onu hiç bilmiyorum galiba deri notası ağır basıyor ortalardan sonra. O nedenle ilk batch kadife kaplı kutusu olan şişeme kıyamıyorım. Acaba burnum alıştığı için mi öyle geliyor karasız kaldım. Sizin görüşünü nedir acaba
Bu koku gerçekten farklı bi yaz kokusu. İlkin alışmak garip geliyor ama sonrasında kesinlikle sürekli koklamak istiyorum o nedenle şişeli alıcsm. Beğenilecek bi koku benceEkli dosyayı görüntüle 707Amouage Beach Hut Man
Yaz değilde ilkbahar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Tabi yazın kullanmak isterseniz kullanabilirsinizBu koku gerçekten farklı bi yaz kokusu. İlkin alışmak garip geliyor ama sonrasında kesinlikle sürekli koklamak istiyorum o nedenle şişeli alıcsm. Beğenilecek bi koku bence
Reformule olmuş hocam ama bu kokunun bir özelliği var koku karsi tarafa gidiyor siz kokmuyo zannediyorsunuz ama hala buram buram kokuyo bende yeni şişe var 22 batch sanirim beni yoran bisi olmadı severek kullanıyorum. Ama eski batchte kullanmıştim dekant olarak ama hatırlamıyorum. Genel olarak bakarsak ilk batch daha güçlü olduğu için Marine ve deri kullanımı fazla olabilir diye düşünüyorumMerhabalar. Elimde 2012 batch ve galiba 23 olması lazım iki şişe var. İlk açılışları harika ama biraz kuruduktan sonra 23 olanda garip bi koku hissediyorum eski kadife kaplı olanında yok o koku. Diğerinde ki koku hiç hoşuma gitmiyor reformüle olmuş öyle diyorlar ama değişen notalar ne bilemiyorum en son batchler de durum nasıl onu hiç bilmiyorum galiba deri notası ağır basıyor ortalardan sonra. O nedenle ilk batch kadife kaplı kutusu olan şişeme kıyamıyorım. Acaba burnum alıştığı için mi öyle geliyor karasız kaldım. Sizin görüşünü nedir acaba