Şişe sahibi sağolsun bizi kırmadı ve dekant verecekRalph Lauren Romance Silver (Discontinued) - 100mL Kutusuz 45 ₺/mL
Şundan Dekant verilsin ya çok merak ettim arkadaşlar 10 ml Dekant yazalım bana tek şişe alamam çok fazla
Şişe sahibi sağolsun bizi kırmadı ve dekant verecekRalph Lauren Romance Silver (Discontinued) - 100mL Kutusuz 45 ₺/mL
Şundan Dekant verilsin ya çok merak ettim arkadaşlar 10 ml Dekant yazalım bana tek şişe alamam çok fazla
Bu şişenin akıbeti belli mi? Şişeli isteyen arkadaş talep gelmezse iptal demişti.Dior Fahrenheit 32 EDT (2009) - 95mL Kutusuz 50 ₺/mL şişe
@evremedusa şişe dolmaması sebebiyle iptalinizi 24 saat öncesine kadar yapabiliyorsunuz..bu sefer için kabul ediyoruz ama sonraki splitlerde dikkat etmenizi rica ederiz.Şişeli olarak givenchy reserve privee istemiştim ama şişeye dekant talebi gelmediği için talebimi iptal etmek istiyorum şişeyi tam olarak alamayacağım, dekant taleplerim günceldir
Teşekkürler
İptal talebi olan şişe fahrenheit absolute sanırım hocam sen yanlış hatırladın.Bu şişenin akıbeti belli mi? Şişeli isteyen arkadaş talep gelmezse iptal demişti.
Herhangi bir yanlışlık yok.İptal talebi olan şişe fahrenheit absolute sanırım hocam sen yanlış hatırladın.
Herkese eşit paylaştirmaya çalıştımADP Mandarino Millesimato (2022 şişeden 1400.cüsü Seramik Şişe) - 95mL Kutusuz 60 ₺/mL
-Prothera - 35mL (ŞİŞE)
-dörtgöz - 5mL
Talebim 10 ml şeklindeydi. Herkes denesin diyeyse sorun yok yanlislik olduysa düzeltilmesini rica ediyorum