Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000205039.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Roja Reckless PH 👌🏼
Clive X ten 2-3 gomlek ustun gibi hissettirdi bana. Hem aromatik hem odunsu hem harika bir baharatli calisma hem kararinda yesil.. daha ne olsun..
Clive X de guzel yanlis anlasilmasin ama arada lig farki var 😉

Jari

Nüans Avcısı
Egoiste

Bende yeri çok ayrı olan bir koku. Odunları, sıcak gül ve tarçını, hafiften vişnemsi havası, sütlü tereyağlı sandalı ve müthiş doğal tatlılığı ile birlikte hem benzersiz, hem giymesi kolay kaliteli bir koku.

asaid

Parfüm İzleyicisi
12-15 spray Mukhallat Al Shams. Çok soğuk olmamasına rağmen hiç rahatsız etmedi.
4-5 sene önce iki üç fıs bile beni boğmuştu. kirli sıcak miskli bir havası vardı diye hatırlıyorum. aynı gün fena bir baş ağrım da oldu ama korkumdan teyit edemedim kokudan mı değil mi. dekanti olması lazımdı cesaretimi toplayıp kağıtta tekrar deneyeceğim.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Dolce & Gabbana By👌🏼
Cok klas parfum.. yine vintagelerin daha degerli harmani oldugunu gosteren calismalardan.. Rojadaki harman kalitesi oldugunu soyleyebilirim.. sadece daha az malzeme var..

Kangal58

Esans Keşfi
Guerlain - vanille planifolia

amberin baskın olduğu, pudramsı vanilyanın arkaplanda kaldığı hem tatlı hem baharatlı bir parfüm olmuş

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
4-5 sene önce iki üç fıs bile beni boğmuştu. kirli sıcak miskli bir havası vardı diye hatırlıyorum. aynı gün fena bir baş ağrım da oldu ama korkumdan teyit edemedim kokudan mı değil mi. dekanti olması lazımdı cesaretimi toplayıp kağıtta tekrar deneyeceğim.
Baş ağrısı yapacağını sanmıyorum. İlk saatler güçlü şekilde doğal ve hayvansı, fakat rafine bir oud vuruyor. Çok komplike bir hissiyatı var. Kuruyunca biraz daha yumusuyor. Azıcık ciceksilik(bence yasemin), amber hissiyatı, ve misk ekleniyor kompozisyona. İnanılmaz güçlü ve birçok insan sevmez. Dışarının görüşünü düşünüyorsanız almak doğru olmayacaktır😬

asaid

Parfüm İzleyicisi
Baş ağrısı yapacağını sanmıyorum. İlk saatler güçlü şekilde doğal ve hayvansı, fakat rafine bir oud vuruyor. Çok komplike bir hissiyatı var. Kuruyunca biraz daha yumusuyor. Azıcık ciceksilik(bence yasemin), amber hissiyatı, ve misk ekleniyor kompozisyona. İnanılmaz güçlü ve birçok insan sevmez. Dışarının görüşünü düşünüyorsanız almak doğru olmayacaktır😬
bazı vetiver kokularında da bunu tespit ettim kendim için Encre Noir serisi, Sycomore, Divine Attraction gibi kokularını sevsem de kullanamıyorum. hayvansallarla aram iyidir aslında ama birkaç arap kokusunda da olmuştu bu Al Musbah diye bir markadan onlar da aşırı güçlüydü. ya göz yaşartıyor ya da gün içinde baş ağrısı yapıyor.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
bazı vetiver kokularında da bunu tespit ettim kendim için Encre Noir serisi, Sycomore, Divine Attraction gibi kokularını sevsem de kullanamıyorum. hayvansallarla aram iyidir aslında ama birkaç arap kokusunda da olmuştu bu Al Musbah diye bir markadan onlar da aşırı güçlüydü. ya göz yaşartıyor ya da gün içinde baş ağrısı yapıyor.
@asaid sycomere hangisi edt mi edp mi?
edtsinde sanmiyorum dedigin olsun

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Roja Danger PH 👌🏼
Havadaki kokusu guerlain heritage edt ye cok benziyor… kuruduktan sonra biraz daha ayrisiyorlar..
Roja Danger PH - 10 uzerinden 8.5
Guerlain Heritage Edt Vintage - 10 uzerinden 10