Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Nüans Avcısı
İlk yapay zeka çalışmam: Creed Erolfa.

1000021112.jpg

Murat

Koku Meraklısı
Selamlar herkese bugün günlerden tziana terenzi orion ilk defa deniyorum. İlk izlenimlerim ananas ile açılıyor eski batch aventusdaki dumansılik bu kokuda mevcut. Paculi topraksilik katmış hacivat ve aventustan daha iyi gibi geldi bana performansı da güzel. Koku da baya kaliteli
1000268475.jpg

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Bugun Calvin Klein Euphoria sıktım, sişe bir arkadasimindi, daha once denememistim ve cok begendim. 7/10 👌

asaid

Esans Keşfi
vero onda vde.

tatlı tropik meyveli yanık vetiver. Sloth, Bat gibi yeşillik, toprak veya rutubetle bastırılmadığı müddetçe bu tip yoğun tatlı meyveli kokularla pek anlaşamıyorum. bu koku da vetiver hatrına kabul edilebilir.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Selamlar herkese bugün günlerden tziana terenzi orion ilk defa deniyorum. İlk izlenimlerim ananas ile açılıyor eski batch aventusdaki dumansılik bu kokuda mevcut. Paculi topraksilik katmış hacivat ve aventustan daha iyi gibi geldi bana performansı da güzel. Koku da baya kaliteli
Ekli dosyayı görüntüle 855

Çok fazla kişi, Paolo Terenzi'ye parfümlerin benzerlerini yaptığı için kızıyor. (Bence birçok marka birbirinden bir şeyler alıyor; bu çok net.) Ama bence adam bu işi gerçekten iyi yapıyor. Kullandığı esanslar bana göre çok kaliteli. Tiziana Terenzi evinden benim favorim Gumin. O markanın bence en özgün çalışması. İltifat canavarı; çok az parfümden bu kadar iltifat almışımdır. Bu kadar iltifat aldığım bir parfüm evini kötüleyemem. :D Bunu henüz denemedim ama mutlaka deneyeceğim.

Edit: Splitten aldık bakalım. :D

Sparfume

Parfüm İzleyicisi
WHITE MUSK & IRIS DORE

Yaz aylari icin secenek kis aylarina gore daha az... Dön dolan benzer yada ayni kokulari kullaniyorum... Monotheme White Musk ile Karloff Irıs Dore yi layerladim... Kremsi hafif ciceksi bir hava oluştu.. Bu da sicak yaz günleri icin yeterli..